Afera zbog se*s-snimaka objavljenih na jednoj pornografskoj Internet stranici, a čiji su glavni akteri nekadašnji ljubavni par iz Bihaća, potresa grad na Uni.

Sad je već poznato da je Sabahudina Blaževića (50), Visočanina s adresom u Bihaću, bivša djevojka, inače tridesetogodišnjakinja, optužila da ih je snimao tokom se*sualnog odnosa i da je bez njenog znanja snimke ustupio jednom po*nografskom sajtu.

POVEZANO
Sabahudin Blažević biznismenOBJAVLJENA FOTOGRAFIJA BIZNISMENA IZ BIHAĆA koji je tajno snimao se*sualne odnose sa 8 žena!?

U ispovijesti za "Dnevni avaz" djevojka koja je i prijavila Blaževića tvrdi da nije znala da je on sve snimao, kao ni da je snimke se*sa postavio na Internet. Za nju je to bilo šokantno i danima je zbog svega u očaju i nevjerici.

- Slučajno sam čula da je na jednoj po*no-stranici objavljen snimak na kojem se ja nalazim. Otišla sam na tu stranicu da provjerim. Osim mene i njega, vidjela sam i snimke na kojima je on i s drugim ženama. Ne vidi se ni njegovo ni moje lice, ali ja za te kamere nisam znala. Snimci su iz motela, automobila i iz njegove kuće...

Ističe i da je s Blaževićem bila u vezi oko dvije godine te da on nije oženjen. No, kada je odlučila prekinuti, suočila se s prijetnjama.

- Veza je bila dosta harmonična. Ali, kad sam zbog određenih priča koje sam čula o njemu odlučila prekinuti, jer sam vidjela da mi može naštetiti, on mi je prijetio i nastavio se javljati, dok ga nisam blokirala. U decembru prošle godine sreo me slučajno na parkingu, prišao mi i napao me zašto sam ga blokirala, zašto se ne javljam. Rekla sam da ne želim razgovarati. Na tome je ostalo, da bi, evo, sada bili objavljeni snimci - zaključuje.

POVEZANO
Žena gleda monitorBIZNISMEN IZ BIHAĆA Sabahudin B. (50) SKRIVENOM KAMEROM snimao svoj odnos s 30-godišnjakinjom

(Doznajemo.com/Avaz.ba)