Gospođa Zekija Ibrahimović (48), rođena Zeničanka, podijelila je sa javnošću neobičnu stvar koja joj se dogodila u životu.

Ova Bosanka na privremenom radu u Linzu (Austrija) ima dva sina i kćerku, a svoju je ispovijest dala časopisu Aura i u broju 242. ovog lista možete je pročitati u cijelosti.

Posebno zanimljiv dio je kada gospođa Ibrahimović opisuje šta joj se dogodilo sa komšinicom koja se doselila u zgradu u kojoj živi sa porodicom.

– Moj brak je bio za poželjeti sve dok se prije pet godina u našu zgradu ne doseli nekakva Slađa maserka, iz Srbije. Družili smo se onako komšijski nekih šest mjeseci, sve dok nisam na mužu primijetila neke promjene. Radilo se uglavnom o noćnim morama…

…Nedugo zatim, dok sam šopingovala, meni pozli, a ja brže bolje požurim kući. Kad tamo – imam šta i vidjeti.

U sobi Slađa, bez odjeće, kao i moj muž Suad. I ona mene ubjeđuje da ga je samo došla izmasirati.

– Ništa između nas nema, vjeruj mi Zekija. Samo sam ga masirala, pa legla malo da pričamo – ubjeđivala me da vjerujem njoj, a ne svojim očima.

I znate šta, ja joj povjerovah. Zaslijepila me toliko da povjerovah u očitu laž – prisjetila se Zekija.

No, tu njenim nevoljama nije bio kraj. Nedugo zatim Zekiju je muž ostavio.

Da nesreća bude i veća, ja se razboljeh. Stalno sam bila nervozna, malaksala… Već sam se i bila pomirila sa sudbinom kad, jednog dana mi dođe sin, ovaj stariji i kaže: "Majko, ja sam sad spavao s onom babinom .....! Sve sam snimio i poslao mu snimak da vidi da kakve je ona i da ga ne voli!

– Poslije toga se svašta izdešavalo. Muž je došao da bije našeg sina, jedva smo mu utekli. Tvrdio je da ništa nije istina, da ga Slađa ne bi prevarila, da je snimak namontiran.

Ipak, na kraju su se supružnici pomirili. Gospođa vjeruje da su iza svega stajale zle sile i da je to bio razlog njenih problema.