Dženaza tragično stradalom Abdurahmanu Ljevakoviću klanjana je danas poslije ikindija namaza u haremu Adil-begove džamije na Kobiljoj Glavi u Sarajevu. Dženazu-namaz je predvodio otac nastradalog, sarajevski muftija, Enes ef- Ljevaković.

Povezani sadržaji:

POVEZANO
Abdurahman Ljevaković posmrtnicaDA SE ČOVJEK NAJEŽI... Poznati efendija podijelio priču o TRI MLADIĆA koji su stradali u Vrbasu

POVEZANO
Nesreća tunel Tuk stradali mladići 1DIRLJIV OPROŠTAJ NJIHOVOG PRIJATELJA od trojice mladića koji su bili u `Cliu` koji je sletio u Vrbas

Na mjesnom mezarju Kobilja Glava u Sarajevu veliki broj prijatelja i poznanika u šoku i nevjerici ispratio je ovog mladića za koje imaju samo riječi hvale, kako je bio dobre komšije i još bolji prijatelji.

Podsjećamo, saobraćajna nesreća dogodila se kada je automobil Renault Clio prije dva dana sletio s magistralnog puta M-16 u rijeku Vrbas, u blizini tunela Tuk.

Od mladića se oprostili mnogobrojni članovi porodice, prijatelji i sugrađani.

Pored Ljevakovića, u automobilu su se nalazili Mehmed Karadža i Nihad Klino. Prema nezvaničnim informacijama, mladići su iz Sarajeva tog dana krenuli u banjalučku džamiju Ferhadiju.

Dženaza Ljevaković 1

(Doznajemo.com/Faktor.ba)