Milojko Božić (74) i Miljana Bogdanović (21) ušli su prije nekoliko dana u sedmu sezonu rijalitija "Parovi", a istina o testamentu starijeg ukućanina isplivala je na vidjelo.

Naime, stan u srpskoj prestonici, tačnije na Novom Beogradu, koji posjeduje Milojko Božić (74), spekulisalo se da će pripasti mlađanoj djevojci. Neki smatraju da je Milijana Bogdanović (21) sa njim upravo iz koristi, tj. novca. Prosječna cijena stana u tom dijelu grada je oko 1.500 €  po kvadratu.

POVEZANO
Milijana i Milojko blackŠOK INFORMACIJA O MILIJANI KOJA SE ZALJUBILA U 74-GODIŠNJAKA!? Njena mama napokon priznala da je...

Kako ga djeca slabo posjećuju, razočarani Milojko je spreman da, ukoliko se to ne promijeni, sve pokloni 53 godina mlađoj djevojci sa kojom planira da ima i dijete.

To je ona i sama potvrdila u rijalitiju "Parovi". Voditeljka je pitala koga će Milojko slušati, pa je on odgovorio da će slušati samo nju.

POVEZANO
Parovi Milijana i Milojko 0MILIJANA I MILOJKO OTKRILI KADA ĆE IMATI ODNOS PRED KAMERAMA U "PAROVIMA": Odgovor je...

Milijana je odgovorila šta očekuje da će biti sa stanom, ukoliko ga Bogdanović ne ostavi svojoj kćerki.

"Ako stan ne pripadne Jasni, prodaće se!", najavila je ona, pokazavši da se i te kako pita o raspodjeli Milojkove imovine.

Ukoliko zarađeni novac od rijalitija ulože u vantjelesnu oplodnju, Božić će navodno biti srećan da svoju nekretninu ostavi Milijani i djetetu, te da ih time obezbjedi poslije svoje smrti.

POVEZANO
Milojko i MIlijana 2Izjava drugarice! ISTINA O ULASKU MILIJANE I MILOJKA U "PAROVE": Njima novac zapravo treba za IVF?!