Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) odlučili su ući reality show "Parovi" da bi pokušali osigurati novac za vantjelesnu oplodnju!?

Trenutno najkontroverzniji par u Srbiji pod svaku cijenu želi dijete, pa su odlučili podvrgnuti se tretmanu IVF-a koji nije jeftin.

POVEZANO
Milijana i Milojko blackŠOK INFORMACIJA O MILIJANI KOJA SE ZALJUBILA U 74-GODIŠNJAKA!? Njena mama napokon priznala da je...

To je za beogradski "Kurir" potvrdila jedna Milijanina drugarica.

- Milijana i Milojko bi najviše voljeli postati roditelji. Nije da nisu pokušavali, ali im se nije dalo, pa su odlučili probati vještačkim putem. On toliko voli moju drugaricu da bi joj sve želje ispunio. Pa zbog nje je i pristao ući u rijaliti i da zarade novac koji će iskoristiti da plate vještačku oplodnju. Jednom prilikom se našalio i rekao kako ne bi volio da ode na onaj svijet, a da Milijana nema dijete s njim - tvrdi drugarica.

IŠAO KOD DOKTORA. Ona navodi i da je Milojko već išao kod ljekara da se raspita te da se testira.

- Ne voli on o tome baš da priča jer mu se udara na muškost, ali istina je da je posjetio doktora da prekontrolira koliko ima aktivnih spermatozoida. Rezultati mu se nisu baš dopali. Inače, njih dvoje imaju redovno se*s i očekujem da će ga biti i u "Parovima", u to sam sigurna. Sad, ako im se posreći, možda i bebu uspiju napraviti baš tamo. Ali, to je velika slučajnost, pa ako ne dođe do toga, otići će da rade vantjelesnu. Novac sigurno neće trošiti ni na šta drugo, a honorar im je ozbiljan. Pogodili su ozbiljan iznos, a ne žale ga potrošiti samo da bi imali zajedničko potomstvo. E sad, šta će na to reći njegova djeca i njena porodica, ne znam. Mnogi vjeruju da će pokušati to da spriječe jer niko ih, sem njene babe, ne podržava - završava ona.

ODLIČNO PRIHVAĆENI. Inače, kontroverzni par odlično je prihvaćen u "Parovima", ali se oni nisu još opustili i prepustili strastima iako su to pompezno najavljivali.

Štaviše, tvrde da u rijalitiju nemaju namjeru imati odnos.

POVEZANO
Parovi Milijana i Milojko 0MILIJANA I MILOJKO OTKRILI KADA ĆE IMATI ODNOS PRED KAMERAMA U "PAROVIMA": Odgovor je...