Ubijena pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović navodno je pred smrt htjela da pobjegne u «Sigurnu kuću»!

Na to ukazuje izjava Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, koja je odmah posle Jeleninog ubistva policajcima i novinarima izjavila da su ubijenu pjevačicu tražili u Sigurnoj kući.

Postavlja se pitanje zašto bi Marjanovići uopšte tražili Jelenu u ustanovi za žrtve porodičnog nasilja? Osim ako ona sama prije toga nije govorila da će tamo potražiti zaštitu.

Kuma Vera je od početka bila najveća podrška Marjanovićima i sve vrijeme ih je zdušno podržavala, tvrdeći da za Jelenino ubistvo 02.04.2016. godine na nasipu u Borči ni slučajno nije kriv njen suprug Zoran, niti bilo ko od njegove porodice.

Međutim, Vukomanovićeva je u aprilu prošle godine, nakon pronalaska Jeleninog tijela u kanalu pored nasipa, svjesno ili nesvjesno, izjavila važnu stvar. 

- Ne možemo da vjerujemo da neko kaže da nismo odmah zvali policiju nakon što je Jelena nestala na nasipu. Ja sam ih lično zvala, a Zoran je s Jeleninom slikom otišao u sjedište beogradske policije. Zvali smo i Sigurnu kuću i prijatelje i poznanike iz svih mogućih ustanova za koje smo vjerovali da bi bili od pomoći.

Kuma Vera je, takođe, uvijek isticala da su Zoran i Jelena bili u velikoj ljubavi. Međutim, ako je to stvarno tako, zašto je onda pominjala Sigurnu kuću kao adresu kojoj su se obratili u potrazi za nestalom ženom?

Osim toga, svjedočenje kume Vere u oktobru u tužilaštvu izazvalo je veliko pometnju u istrazi protiv Marjanovića, iako je evidentno da je ona pokušala da mu da alibi. Kako se moglo čuti, Vukomanovićeva je tvrdila u Višem tužilaštvu da se upravo ona posljednja čula s Jelenom uoči ubistva, na taj dan u 16.42. Međutim, nije jasno kako se čula sa Jelenom kada je potraga za njom, prema Zoranovim tvrdnjama, tada već uveliko bila u toku.

POVEZANO
Jelena Krsmanović"ISPLIVAO" PRIVATNI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ, brutalno ubijene srpske pjevačice (VIDEO)