Prije četiri večeri na nebu iznad Odžaka pojavila su se tri intrigantna tijela. Ne zna se o čemu se radi i građani ovog grada prilično su zbunjeni, mnogi čak i prestravljeni.

Tri neidenitikovana leteća objekta svojim oblikom podsjećaju na anđele (meleke), kako ih se uobičajeno prikazuje u popularnoj kulturi. Čini se kao da idu prema gradskoj džamiji.

Iz gradskog vijeća niko se ne javlja i ne progovara o ovom fenomenu. Pojedini građani špekuliraju kako je pojava najvjerovatnije vezana uz približavanje navodne apokalipse, koja po nekim predviđanjima pada na datum 21.12.2012. godine.

Redakcija Doznajemo.com primila je par fotografija datih objekata, koje želi podijeliti sa svojim čitateljima i koji bi se možda željeli izjasniti o svemu ovome u komenatru.

Fotografije nam je poslala naša stalna čitateljica i mlada političarka iz Odžaka Sanja Mehičić.

- Neobičan prizor iznad Odžaka snimio je naš zaljubljenik u fotografiju Zijad Terzić, poznatiji kao Zile. Na nebu iznad grada svojim fotoaparatom zabilježio je tri neobična svjetlosna signala. Da li nam je to neko upozorenje ili se radi o nečijoj neslanoj šali? Ne znamo, ali grad je potpuno zbunjen - navodi ona.

Odžak NLO 1

(Doznajemo.com)