Iznajmljuje se namještena porodična kuća površine 150m2 sa baštom. Kuća je smještena na jako mirnoj lokaciji nadomak Centra grada. U prelijepom je zelenom okruženju, izdvojena je od saobraćaja, a istovremeno sa brzim pristupom glavnoj sobraćajnici koja ju povezuje sa samim centrom grada za nekih 8-10 minuta vožnje. U blizini kuće je Pionirska dolina samo 3 min autom.

Kuća je novije gradnje, 2018. godine je izvršena adaptacija i tom prilikom su obnovljena kupatila, postavljeni novi elementi, parketi i fasada.

Zlajina kuća 1

Lokacija:
Kuća je smještena na mirnoj lokaciji u ulici Nahorevska u blizini Pionirske Doline.

Sadržaj:
Prizemlje sadrži veliki dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, kupatilo i predsoblje. Prvi sprat sadrži tri spavaće sobe, kupatilo, predsoblje, terasu i balkon. Ono po čemu se ova nekretnina izdvaja jeste bašta, koja pruža dovoljno mjesta za odmor i relaksaciju. Važno je napomenuti i posjedovanje privatnog parking prostora u dvorištu kuće.

Karakteristike:
Plinsko etažno grijanje. Blindirana ulazna vrata. Unutrašnja stolarija PVC. Vanjska stolarija PVC. Podne obloge parket i laminat, keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Kablovska TV. Internet. Privatni parking. Terasa i balkon.

Kontakt mob. +387(0)61 16-73-24

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

Zlajina kuća 1

POVEZANO
Stan Radićeva ZL 1Sarajevo-Centar: IZNAJMLJUJE SE STAN-POSLOVNI PROSTOR U RADIĆEVOJ