Pjevačica Nataša Bekvalac odmarala se nekoliko dana na Jadranu, ali je njen organizam bio isuviše slab i navodno joj je pozlilo i završila je u bolnici!?

Nakon teškog perioda koji je proživjela prethodnih mjeseci, otkako ju je suprug Luka Lazukić pretukao, Nataša Bekvalac se posvetila poslu i porodici. Ona je u petak i subotu imala nastupe u Crnoj Gori, nakon čega je ostala dva dana da se odmori na Jadranskom primorju. Ipak, pjevačica je zbog pada imuniteta završila u bolnici.

- Nataša u poslednje vreme slabo jede. Dosta stresa je imala u poslednjih nekoliko meseci, i nikako da se vrati normalnoj ishrani. Poslednjih nekoliko dana je bila baš aktivna, doputovala je u Crnu Goru, dosta je bila na suncu, a zatim je održala i dva nastupa. Publika ju je zaista odlično dočekala i napravila je pravi spektakl. Ipak, u nedelju ujutru joj je pozlilo, stigao je umor i morala je da poseti lekara. Nakon pregleda oni su joj dali infuziju, nakon čega joj je bilo bolje. Kako joj ne bi propao dan, ona je otišla na plažu, ali je vreme uglavnom provodila u hladu, odmarala je i jela salatu - navodi izvor blizak pjevačici, kojeg citira beogradski Kurir.

- Svi znaju šta se Nataši desilo u poslednje vreme, a od prevelikog stresa koji je proživela je malo jela. To je najveći uzrok njenog mršavljenja za tako kratko vreme. Oni koji su je sreli na plaži uputili su joj reči podrške i pohvalili njen izgled - dodaje izvor.

KRATAK BORAVAK. Nata je kratko boravila u Crnoj Gori, jer se vratila u Beograd, gdje su je čekale kćerke Hana i Katja. Poznato je da Nataša najviše voli da provodi vrijeme s kćerkama, pa nije mogla da dočeka trenutak kada će ih vidjeti. Njih tri bi ljeto uglavnom trebale provesti na salašu u Čeneju, osim kada pjevačica ima poslovne obaveze.