Nakon tragične nesreće Mande Sivonjić (37), Jajce je ponovo okovano tugom. Šok i nevjerica zavladala je prekjučer u poslijepodnevnim satima među stanovnicima mjesta Barevo, koje se nalazi u općini Jajce, nakon što se proširila vijest o nesretnoj smrti 25-godišnje djevojke Ilhane Krak, piše Jajce online.

- Možemo potvrditi da su naši službenici u nedjelju u poslijepodnevnim satima zabilježili događaj samoubistva u kojem je vješanjem život oduzela 25-godišnja djevojka Ilhana Krak – rekao je Bare Pršlja, načelnik PU Jajce.

POVEZANO
Ilhana Krak 1NOVI ŠOKANTAN SLUČAJ: Ubila se još jedna mlada djevojka, Ilhana (24). Grad u šoku!

Komšije su je, kako svjedoče, posljednji put vidjeli prekjučer u jutarnjim satima kako odlazi u trgovinu, no ponašala se uobičajeno i ničim nije odavala da nešto nije u redu i da bi mogla počiniti tako strašan čin.

Motivi zbog čega se ova mlada djevojka ubila ostali su nejasni, jer svojim ponašanjem nije ukazivala da bi se mogla odlučiti na tragičan čin.

Posmrtnica Ilhana Krak

Komšije i prijatelji su za Ilhanu imali samo riječi hvale. Navode da je bila izrazito lijepa, pametna i radišna, ali i povučena djevojka. Ničim nije odavala da ima bilo kakvih problema.

O navedenom događaju je upoznat kantonalni tužilac, a potrebne mjere na kompletiranju događaja poduzeli su policijski službenici OKP PU Jajce.

Dženaza i ukop su danas nakon ikindije namaza (17h)

Posmrtnica Ilhana Krak