Policiji je danas prijavljeno da je vozilo sletjelo u rijeku Vrbas, u mjestu Tijesno, kod Banjaluke, a poginuo je Luka S.

- Danas u 16.44 časova, na regionalnom putu Jajce - Banjaluka, u mjestu Tijesno, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno vozilo sletjelo u rijeku Vrbas, potvrdila je Marija Markanović, predstavnica za javnost Banjaluka, javljaju Nezavisne novine.

Na lice mjesta su upućeni policajci, a o svemu su obaviješteni i pripadnici Profesionalne teritorijalne brigade Grada Banjaluka, kao i Služba hitne medicinske pomoći.

Spomenuti izvor nezvanično doznaje da su na mjesto događaja otišla dva vatrogasna vozila, te da se očekuje izvlačenje automobila iz vode.

Takođe nezvanično, u vodu je sletio manji kamion s radnicima.

U vozilu su se nalazila četiri radnika, od čega su trojica uspjela da se izvuku plivajući do obale, dok je Luka S. ostao zaglavljen u vozilu koje je ubrzo potonulo.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Banja Luka - Jajce. Nezvanično doznajemo da su se radnici vraćali kućama nakon što su u Banja Luci završili s poslom. Išli su prema Jajcu kada su pod još nerazjašnjenim okolnostima probili bankinu i sletjeli u Vrbas.  

Prema nepotvrđenim informacijama kamion je navodno pretjecao Golf kojeg je tom prilikom zakačio usljed čega je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom što je dovelo do tragedije.

POVEZANO
Izvlačenje kombija iz Vrbasa 21/07/2018STRAVIČNI DETALJI NESREĆE: Stradali mladić (24) ostao je zarobljen u kombiju koji je tonuo u Vrbas

(Doznajemo.com/Nezavisne novine)