Srpska pjevačica Jelena Karleuša je bila blizu tragedije na auto putu Beograd-Zagreb kada je džip u kome se nalazila sletio sa puta usljed vremenskih nepogoda.

Naime, Karleuša se nakon gostovanja na koncertu Saše Matića u Zagrebu odmah zaputila u Beograd ne sluteći kakav je horor čeka na putu.

– Jelenu su cijeli dan ubjeđivali da odustane od puta u Zagreb zato što je snijeg neprestano padao i bilo je rizično da kreće, ali ona nije željela ni da čuje da Saši otkaže gostovanje. Na putu do Zagreba je bilo lakše budući da je vozač većinu puta prešao po danu. Međutim, u povratku je nastala prava drama – navodi izvor blizak pjevačici i nastavlja:

– Vidljivost je bila minimalna, a put jako klizav. Toliko je snijeg jako padao da ni službe nisu uspjele da očiste put i u jednom trenutku vozač koji je vozio mercedes džip u kome je Jelena bila izgubio je kontrolu i kako bi izbjegao veću nesreću skrenuo je s puta. Probili su bankinu i skrenuli. Srećom nepovrijeđeni, ali uplašeni, čekali su šlep-službu skoro tri sata kako bi ih izbavili iz snježne oluje – završava priču izvor.

JK nezgoda 17/12/18a

Kako se dalje doznaje, Jelena je, čekajući pomoć, provela tri sata u automobilu bez grijanja nasred auto-puta. Pošto je snijeg jako padao i vidljivost je bila smanjena, niko se od prolaznika nije zaustavio pošto ih nije ni vidio, a samo ispravnom odlukom vozača da skrene sa puta izbjegnuta je veća katastrofa. Tek u ranim jutarnjim satima nadležni su izvukli auto iz jarka, a po Karleušu i njene saradnike došao je njen suprug Duško Tošić, koji se u Zagreb zaputio čim mu je žena javila da je imala nezgodu.