Gospodin Marko Klišanin iz Bogdašića-Šujica (BiH), iznenada je preminuo 01.11.2018. godine, u 74. godini života.

Ova vijest možda i ne bi zasluzuživala novinske stupce, da nije nesvakidašnjih okolnosti smrti...

Naime, Tomislavnews.com od familije preminulog doznaje kako je Marko preminuo na groblju "Kolakovo", u Šujici, gdje je došao pomoliti se za svoje pokojne i zapaliti im svijeću. Na istom mjestu treba biti i ukuopan.

Zajednička molitva na groblju je bila u četvrtak u 11 sati, povodom katoličkog blagdana, a Marko je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu.

- Vjernici su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih. Tako je i Marko počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih i samo se srušio, naslonio na grob. Odmah je pritekao liječnik iz Zagreba koji je bio na groblju, pokušao ga reanimirati, stigla je Hitna pomoći iz Doma zdravlja Tomislavgrad, ali pomoći Marku nije bilo - opisuje spomenuti izvor.

- Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli, izjavio je za Tomislavnews.com jedan od Markovih sinova i dodao kako se nešto slično dogodilo i prije 20 godina kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin.