41-godišnji S.U. iz okoline Kruševca (Srbija) priveden je jučer zbog sumnje da je još prošle godine silovao 13-godišnju bratanicu. Djevojčica je tad zatrudnjela, ali niko nije znao za to.

Međutim jučer je prokrvarila i porodila se u bolnici, pa se ubrzo doznalo kako je zatrudnjela i stric je lišen slobode. Nije znala da je trudna...

POVEZANO
Duboka KučevoDETALJI SILOVANJA U SELU Brat (23) tjerao svoju rođenu seku (14) na se*s! Ona detaljno ispričala sve

Sve se to navodno desilo u proljeće 2019. godine u kući u kojoj djevojčica živi s roditeljima i stricem.

STRAH I SRAMOTA. - Stric se jedne večeri napio u kafani, pa je došao kući, ušao u sobu svoje bratanice i odmah je napao. Strgao joj je odjeću i silovao je, a onda joj zaprijetio da nikome ne priča o tome - navodi se.

Djevojčica iz straha od strica, ali i od sramote, nikom nije rekla kakvu je torturu doživjela.

POVEZANO
Biljana Čavić žrtva silovanjaGospođa Biljana: "SILOVALI SU ME MUŽ, KUM I NJIHOV DRUGAR, a sve pred sinčićem (9)"

- Ona je mlada, naivna i nije ni bila svjesna da je zatrudnjela. Kako je prolazilo vrijeme stomak joj je rastao, ali su i ona i ukućani mislili da se ugojila. Trudnoća je već bila poodmakla kad joj je u četvrtak pozlilo. Prokrvarila je i odmah je prebačena u kruševačku bolnicu - ispričao je izvor za medije.

BOLNICA. Prema njegovim tvrdnjama, doktori su odmah shvatili da je djevojčica u drugom stanju, pa su je brzo poslali na odjeljenje ginekologije.

- Tamo je obavljen porođaj, ali je dijete bilo mrtvorođeno. Djevojčica je medicinski zbrinuta, a bebino tijelo je, po nalogu tužilaštva, poslano na obdukciju. O svemu je obaviještena policija, pa su sa djevojčicom razgovarali psiholozi i ljekari, kojima je ona ispričala sve o stricu i kako ju je silovao - zaključuje izvor.

POVEZANO
Sestre HačaturjanOtac se*sualno zlostavljao tri kćerke, one ga zajedno ubile na spavanju (VIDEO)