Trinaestogodišnje Ivana Spasojević i Mihaela Nikolić iz Doboja, čiji je nestanak prijavljen juče, pronađene su jutros na lokalnom putu u dobojskom naselju Striježevica, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj!

Iz policije navode da su djevojčice pronađene oko o2.45 časova, potom prevezene u Hitnu pomoć na pregled, a nakon toga predane roditeljima.

One su najbolje drugarice i učenice sedmog razreda Osnovne škole "Sv. Sava" u Doboju.

Dvije trinaestogodišnje djevojčice sa područja Doboja, za kojim je policija tragala devet časova, pronađene su rano jutros u mjestu Striježevica mokre i promrzle, a o svemu je obaviješten Centar za socijalni rad.

Izvor blizak istrazi naveo je da su prema prvim informacijama djevojčice pobjegle od kuće nakon što su se posvađale sa roditeljima.

- Nisu se htjele nikome javljati na telefon i povremeno su gasile svoje mobilne aparate. Upravo to što su gasili mobilni telefon je otežavalo potragu, jer ga nisu mogli locirati. Na sreću potraga je na kraju imala sretan kraj i one su pronađene, objasnio je policijski izvor.

Podsjetimo, policija je tragala za dvije trinaestogodišnje djevojčice - Ivanom Spasojević i Mihaelom Nikolić iz Doboja, čiji je nestanak prijavljen u subotu, navedeno je u dobojskoj Policijskoj upravi.

Iz policije su precizirali da je nestanak djevojčila prijavljen oko 17.00 časova.

Preduzimali su sve mjere i radnje da maloljetnice budu pronađene, a o nestanku djevojčica su obaviještene sve policijske stanice.

(Doznajemo.com/Srna)