14-ogodišnji D.S. koji je u utorak, pod još neutvrđenim okolnostima, pao sa "Staklene banke" u Mostaru, nažalost, jutros je u pet sati od zadobivenih ozljeda preminuo.

To je potvrđeno iz Odjela za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, na čijem je Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje bio hospitaliziran.

- Maloljetni dječak D.S. (2003.) koji je u utorak pronađen pored Staklene banke u Mostaru, preminuo je jutros u 5 sati na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar, potvrdila je Feni predstavnica za javnost SKB Andrijana Pandža.

Nepomično tijelo tinejdžera, podsjetimo, jučer oko 14 sati primijetila je žena koja stanuje u blizini objekta, nakon čega je odmah alarmirana policija i Hitna pomoć. Identificirao ga je njegov otac.

U policiji provode istragu, a još uvijek nisu poznate okolnosti ovog tragičnog slučaja.

- Djelatnici policije su utvrdili identitet osobe koja je pala sa "Staklene banke". Radi se o D.S. (2003). Traju daljnje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja', navedeno je ranije iz kantonalnog MUP-a.

Policija je precizirala da je 02.01.2018. godine oko 14 sati PU Mostar obaviještena da u Ulici K. Domagoja, sjeverna strana "Staklene banke", leži ozlijeđena nepoznata osoba. Na mjesto događaja izašli su pripadnici policije, te je utvrđeno da se radi o mlađoj muškoj osobi te je odmah prevezen na CUM Mostar. Dežurni doktor se izjasnio da se radi o teškim tjelesnim povredama te da je osoba životno ugrožena.