Riječ je o vrlo kontroverznoj temi, a popularni sajt BuzzFeed objavio je tekst o neugodnim iskustvima koje su ljudi imali zbog sek*ualnog samozadovoljavanja.

Riječ je o ispovijestima ljudi, koji su željeli da ostanu anonimni, odnosno podijelili su svoje priče, pod uslovom zadržavanja diskrecije. Evo nekih od njih...

Uh! To je... banana?

Kada sam imala oko 13 godina, bila sam vrlo «znatiželjna» oko svoje se*sualnosti. U očajničkom pokušaju da dodirnem sebe na način kako bih se osjećala dobro, odlučila sam da dole stavim neoguljenu bananu. Kada sam je pokušala izvući, ona se slomila iznutra, i nisam uspjela. Ostala sam na podu sa dijelom banane unutar svog tijela. Bukvalno sam morala «gurati» i «poroditi bananu» tog poslijepodneva.

Četkica za zube

Kada sam imala 14 godina, usred jedne «sesije» sa vibrirajućom četkicom za zube, moj otac je ušao u sobu. Nisam imala ideje šta da radim, zatvorila sam oči i viknula na njega da izlazi napolje. On je to i učinio, ali sam ga čula kako na hodniku govori kako je to njegova četkica za zube. Od tada on svoju četkicu drži odvojeno od ostalih članova familije.

Jako čudan san

Dok sam još živjela sa svojim roditeljima, sjedila sam na podu kupaonice samozadovoljavajući se, poslije tuširanja. Bilo je oko ponoći i odjednom je moja mama ušla u kupatilo, u polusnu i sve vidjela. Oteturala se nazad bez da je rekla i riječ, ali ujutro je spomenula da je imala jako čudan san.

Baka

Dok sam bila u svojoj sobi, moja baka je iznenada ušla. Zurila je u mene možda jednu sekundu, ali se činilo kao da to «traje zauvijek», i onda je prozborila: «Izvini, uzmi svoje vrijeme» i izašla. Nikad više o tome nije govorila.

(Doznajemo.com/A.N.)