Pokušaj mirenja bivših ljubavnika bio je neuspješan, pa je sudija odredio početak glavnog pretresa za jul, a pjevačici je poziv uručen preko policije.

Naime, Jelena Karleuša ni treći put se nije pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gdje je juče trebalo da se održi posljednji pokušaj mirenja s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

POVEZANO
Vranješ uplakan KarleušaOgnjen Vranješ nakon svega: DOBILA JE ŠTA JE ZASLUŽILA, OSTALA JE BEZ MUŽA I PARA!

Fudbaler, koji živi u Belgiji, i ovog puta je doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno bio u vezi dvije godine. On je sa svojim timom advokata u zgradu suda došao tačno na vrijeme. Bio je nasmijan, ali nije želio da daje izjave okupljenim novinarima. Ljubazno se svima javio i ušao u sudnicu.

Za razliku od njega, Karleuša je ponovo izbjegla da dođe, ali se preko svojih advokata izjasnila o pomirenju s bivšim ljubavnikom. Ona je poručila da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za prijetnje putem društvenih mreža.

POVEZANO
Vranješ u autuOGNJEN VRANJEŠ NAPOKON OTKRIO KLJUČNI DETALJ o njegovoj vezi sa Jelenom Karleušom

- U tom trenutku ustao je i fudbalerom branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obje strane i donio rješenje o određivanju narednog ročišta. On je poručio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala - naveo je izvor s lica mesta.

Prvi susret Jelene i Ognjena trebalo je da se dogodi na sudu 2. aprila, ali do toga nije došlo jer se pjevačica nije pojavila. Svoj izostanak je opravdala time da je u žalosti za majkom, koja je preminula samo mjesec dana pre toga. Ali, iako nije došla na sud, samo dva sata kasnije pojavila se na snimanju "Zvezda Granda".

Prema njegovim tvrdnjama, Ognjen Vranješ je zatražio od suda opravdanje za klub jer se i narednog puta namjerava pojaviti.

- Kreću mi pripreme 17. juna. Molio bih vas da mi date opravdanje kako bih mogao u klubu da pravdam svoj izostanak. Do sada sam tri puta bespotrebno dolazio i ne želim da čelnici kluba pomisle da ih lažem - izjavio je Vranješ. koji je i nakon ročišta bio raspoložen.

Drugi pokušaj pomirenja je bio zakazan za 22. april, ali se ni tada bivši ljubavnici nisu vidjeli u sudnici. Jelena se opet nije pojavila, a njen advokat je izjavio da nije uredno pozvana. Ognjen se pojavio na sudu.

POVEZANO
Vranješ sa suprugomNAKON NEKOLIKO MJESECI ŠUTNJE oglasila se supruga Ognjena Vranješa: Danijela kratko poručila OVO!