Poznati pjevač Miodrag Miki Jevremović preminuo je u petak popodne u 76. godini života, a njegova kćerka Jelena Jevremović još nije spremna da prihvati činjenicu da njenog oca više nema na ovom svijetu.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Miki JevremovićU BEOGRADU preminuo jedan od najpoznatijih pjevača bivše Jugoslavije, MIKI JEVREMOVIĆ

- Niko nikada nije spreman da se rastane od roditelja, bez obzira na godine. On je uvijek bio snažan i jak i ne pamtim da je ikada bio bolestan. Bez obzira na njegovu hiperetenziju i povišen šećer, on je pio te lijekove i nastavljao da živi punim plućima. Uvijek je bio dobar čovjek, svima je pomagao. Mnoge su mi se slike jednostavno vratile i uspomene otvorile, sve ono što čovjek stavi u jedan ćošak i gurne kada se dese ovakve stvari, dođu neke nove uspomene na red. Što se njega tiče, toliko toga me vezuje za njega. Kada sam se prije nekoliko godina vratila iz Pariza i posvetila se porodici, a povukla iz javnog života, bili smo baš nerazdvojni. Mnogo vremena smo provodili zajedno, mnogo više nego u djetinjstvu i svim prethodnim godinama, navodi Jelena kroz suze i dodaje:

- Vjerovala sam da će dobiti bitku, svako ko u sebi gaji veliku ljubav to pretpostavlja. Tata i ja smo se mnogo voljeli, kako na privatnom, tako na poslovnom planu, prosto smo bili isprepletani. Na sve to, između naših rođendana je razlika jedan dan, njemu je 27. marta, meni 28. Pamtiću sve, najteže mi padaju pjesme, jer će me svaka njegova pjesma podsjetiti na njega i iznova mi donositi suze.