Na mezarju Baščeluci (Jajce, BiH) danas je obavljen ispraćaj mladog Bosanca, Aldina Melića (24) koji je poginuo u petak nesreći koja se dogodila u Vodicama kod Ljubljane u Sloveniji.

Radi se o mladiću iz Jajca, a život je izgubio nesretnim slučajem u krugu firme "Transport Jerman" za koju je nedavno počeo raditi. Veliki broj njegovih prijatelja, ali i radnih kolega oprašta se od njega putem društvenih mreža.

- Nažalost, Allahovom voljom i Allahovim određenjem jučer se nesretnim slučajem ugasio život mog radnog kolege. Imali smo prilike razgovarati više puta dok smo se sretali na parkingu firme. Kulturna i super osoba si bio. Jako mi je žao što se to desilo, što se gasi još jedan mladi život dobre duše. Ostaješ u lijepom sjećanju. Pamtit ću uvijek šale s kojim si me zezao na račun naglaska nas Krajišnika. Također ću pamtiti plavu Merdžu s najjačom tablicom na firmi našeg kolektiva. Kolega moj, da te Allah uvede u Džennet i podari sve Njegove ljepote i blagodati, a porodici, prijateljima i tvojim najmilijim želim mnogo sabura. Najmanje što mogu učiniti je da te posljednji put pozdravi Krajišnik sa vrelog asfalta. Neka zvijer za volanom živi zajedno tu s nama, vječno – napisao je prije nekoliko dana Eldin Mujakić, Aldinov radni kolega.

Aldin Melić 2

Aldin Melić 2