Policija je identifikovala muškarca koji je ubijen u naselju Raškovac, a kako doznaje Avaz radi se o Mihajlu Stuparu (47) zvanom Šmit iz Prijedora.

Tijelo je pronađeno jutros oko 10 sati u blizini rijeke Sane. Imao je višestruke povrede glave i sumnja se da je nasmrt pretučen bejzbol palicom, a najvjerovatnije i pregažen automobilom. Tačno vrijeme ubistva se utvrđuje, kao i tačna lokacija na kojoj je ubijen. Policija je zbog toga blokirala sve pristupe mjestu zločina i uviđaj se radi u krugu od više stotina metara, javio je spomenuti izvor.

POVEZANO
Ubistvo Šmita 1Policija objavila fotografiju osumnjičenog za ubistvo ŠMITA, poznati su detalji zločina (FOTO)

Niko zasada nije uhapšen ili osumnjičen za zločin, a nije poznato ni šta je motiv ubistva.

- Sve što možemo reći je da se radi o ubistvu i policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na otkrivanju počinioca - izjavila je predstavnik za javnost PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Izvor blizak istrazi kaže da Stupar ima kriminalni dosssier i ranije je dovođen u vezu sa trgovinom droge, pa se ne isključuje mogućnost da se radi o kriminalnom obračunu.

- Stupar je poznat kao višestruki prestupnik, a ranije je hapšen u policijskoj akciji "Kondor" koja je bila usmjerena na razbijanje kriminane grupe koja se bavila dilovanjem heroina i marihune. Tada je uhapšeno više osoba i pronađena je određena količina droge - podsjeća izvor blizak istrazi.