Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića (Šumadija, Srbija), poginuo je u noći između subote i nedjelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima u okolini Čačka.

Kako se doznaje, nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao "jugom", direktno zakucao vozač "audija" koji je prešao iz suprotne trake! ovo je još jedna tragična nesreća koja se u zadnje vrijeme desila na cestama Srbije.

POVEZANO
Ana nesreća kod ObrenovcaMajka tragično nastradale djevojke: "Gledala sam SVOJIM OČIMA kako mi kćerka gine!"

- Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač "audija", koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u automobil koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, "jugo" je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mestu mrtav. Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt - izjavio je dobro obaviješteni izvor na koji se poviva Alo!

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač "audija" bio pod dejstvom alkohola.

- Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu - dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vijest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim riječima i porukama.

Nemanja Nikolić auto cb