Na kanalu na kojem se nalaze video prilozi Nebojše Vukanovića urađeni za BNTV, kao i radio emsije i gostovanja u TV i radio emisijama u ponedjeljak je objavljen zanimljiv video snimak iz mjesta Zagora (Trebinje, Istočna Hercegovina). Snimljeno je luksuzno imanje Luke Lučiana Petrovića, gradonačelnika Trebinja i smatra se "desne ruke" Milorada Dodika, prvog čovjeka Republike Srpske (RS) u ovom dijelu Bosne i Hercegovine...

Sam autor o videu navodi sljedeće...

- Jučer sam se (nedjelja) kao diverzant sam ubacio u kompleks, iznenadio radnike i rodbinu u trenutku dok su majstori završavali bazen, a kamioni dvorskog "Apisa" istovarali građevinski materijal.

Hacijenda Luke Petrovica na Zagori 0

U gradnji kompleksa na Zagori, u stilu Pabla Escobara (nekadašnji kolumbijski narko boss, op.prir.), s kompleksom kamenih kuća, jacuzzijem, SPA, kovanim ogradama i više od kilometra kamenih bedema kojim je hacijenda opasana, korišteni su samo najkvalitetniji materijali, kamen, drvo, kovano željezo, ograde od inoxa, bakarni oluci, a unutar kompleksa su tri velike i jedna manja kamena kuće.

Sve je pokriveno kamerama i video nadzorom, a kompleks osvjetljava 15 betonskih stubova gradske rasvjete, piše Nebojša Vukanović.

Hacijenda Luke Petrovica na Zagori 0

Generalni sekretar SNSD i nosilac liste za NS RS u Hercegovini, tvrdi Vukanović, o trošku gradskog budžeta doveo je asfalt i novi put do Zagore i svoje hacijende iako u pustom selu niko ne živi, a stotine ulica u gradu Trebinju čeka na asfaltiranje.

Hacijenda Luke Petrovica na Zagori 0

Navodno, ovo je samo jedna od 4 vile koje Luka posjeduje u krugu od nekoliko kilometara vazdušne linije, od dubrovačkog zaleđa do Zagore.

Vukanović smatra da s platom od par hiljada maraka ovakve komplekse, vrijedne najmanje dva miliona maraka, niko ne može napraviti za par godina!?