Lukavčanin Elvedin Hamzić, čija se familija u četvrtak oglasila na Facebooku apelom tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, javio se putem iste društvene mreže i konačno otkrio istinu!?

Podsjetimo, jedna od rodica ovog mladića tvrdila je da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drogiraju i drže zarobljenog u svojoj kući. Pojavila se i priča da je navodno jedna od njih lažirala trudnoću.

POVEZANO
Dženita Elvedin"Nisam otela Elvedina, BILA SAM MU NA RAMENU: Evo fotografija iz kreveta ako mi ne vjerujete" (FOTO)

POVEZANO
Elvedin Hamzic nestao 1MLADIĆ ELVEDIN IZ BOSNE ZAVRŠIO U RUKAMA 2 DJEVOJKE Nestao nakon što su ga zatočile i ne puštaju ga?

Naime, nakon prve objave, sarajevskom "Avazu" se javila majka jedne od djevojaka, navodeći da je Elvedin sinoć otišao i njena kćerka nosi dijete ovog mladića.

Ona je tvrdila da je on samovoljno bio u njenoj kući te da je otišao nakon što je pokrao novac.

POVEZANO
Silovanje muškarca 3 žene EngleskaMladić (20) tvrdi: «OVE TRI CURE SU ME SILOVALE, ODVELE SU ME U JEDNU KUĆU, A ONDA JE POČEO UŽAS»

Spomenutom mediju obratio se i Elvedin koji je naveo da je otišao jer nije navikao na "njihov mentalitet":

- Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života. U onakvoj kući ne žive podstanari. Pričaju i hljagaju moju porodicu, a vrlo se dobro zna ko smo mi, Hamzići. A ove tri su vrlo dobro poznate ko su i šta su. Bitno je da sam ja izvukao živu glavu. I zamolio bih da se sve ovo obriše. Hvala :) - poručio je, uz "smajli", Hamzić.

POVEZANO
Taxi unutrašnjostHOROR ZA MLADIĆA (23): Tri žene ga OTELE u taksiju, i onda ga SILOVALE 3 DANA NEPREKIDNO

(Doznajemo.com/Avaz)