U Trebinju je završena višečasovna drama nakon što je lišen slobode Miroslav Milišić (31), koji je jutros prijetio da će ubiti svoju djecu, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Drama u ovom trebinjskom naselju počela je jutros nešto prije 9.00 časova, kada je čovjek zaprijetio da će ubiti djecu ukoliko mu se supruga ne vrati kući.

Navodno, otac Milišićeve supruge prišao je Miroslavu i uspio da ga savlada. Djeca životne dobi od devet i 11 godina se nalaze na sigurnom, a Milišić je s lica mjesta odvezen u policijskom vozilu.

Podsjetimo, čovjek koji je od jutros prijetio da će bombom ubiti svoje dvoje maloljetne djece u trebinjskom naselju Gorica, oko podneva izašao je iz porodične kuće i s njima krenuo prema gradu.

Zagrlio je djecu stisnutih šaka i išao prema gradu.

Drama u  trebinjskom naselju počela je jutros nešto prije 9.00 časova, kada je čovjek zaprijetio da će ubiti djecu ukoliko mu se supruga ne vrati kući.

Panika u tom naselju trajala je satima, a na licu mjesta su bili pregovarački tim policije, služba Hitne pomoći i predstavnici Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske. Policija je vraćala automobile i prolaznike u tom dijelu grada, a ni novinarima nije bio dozvoljen pristup.

Brat čovjeka koji prijeti bombom izjavio je ranije Srni da je pokušao da razgovara sa bratom, ali da on neće da komunicira i izričito traži da mu se vrati supruga, koja ga je napustila sa bebom prije četiri-pet dana. On je dodao da njegov brat nosi jednu bombu i da je izvadio osigurač.

CJB Trebinje

(Doznajemo.com)