Mirzeta Ibrahimović koju je nevjenčani suprug Mirsad Terzić danas vratio, 26. decembra se navodno preudala za stolara u Ilijašu. Mirzeta tvrdi, kako ističe sagovornik sarajevskog "Dnevnog avaza", da ju je čovjek kome je otišla, Sulejman Spahić iz Ilijaša, često malteretirao, te je nakon što je telefonom razgovarala s Mirsadom, odlučila vratiti mu se.

– Kad smo ih vidjeli zajedno u kafiću, svi smo se obradovali. Ona priča da je ovaj stolar kome se bila udala svaki dan pio i galamio na nju – tvrdi spomenuti izvor.

Podsjetimo, Terzić je policiji prijavio nestanak supruge 26.12., nakon što je nije zatekao u kući po povratku s posla. Potraga za Mirzetom je pokrenuta dva dana kasnije, a nakon izvjesnog vremena objavljeno je da se preudala.

– Ona Mirsada nije napustila zbog neimašine. Narod svašta priča. Teško žive, to je tačno, ali je Mirsad vrijedan i osigura im sve što je potrebno. Činjenica je da je voli. Bio je lud ovih dana dok je nije bilo. On je operisan prije sedam dana i čim je izašao iz bolnice, otišao je po nju u Ilijaš – ističe sagovornik.

Podsjetimo, Mirsad je danas vratio svoju nevjenčanu suprugu Mirzetu Ibrahimović, a njihov dolazak u Banoviće izazvo je veliku pažnju poznanika, koji su sakupili nešto novca i poklonili ga Mirsadu.

– Kada je Mirzeta u decembru odlučila napustiti Mirsada, on je sedam dana hodao po Tuzli i tražio je – zaključio je izvor.

POVEZANO
Nestala Mirzeta se preudalaPreokret u velikoj potrazi: Pronađena Mirzeta, preudala se u Visokom!