Javnost već nekoliko dana sa zanimanjem prati ljubavnu dramu iz Srebrenika u BiH, gdje je mlada supruga Rumejsa Mrkonjić napustila svog supruga Aldina Delića i njihovu malu curicu.

O svim detaljima ovog slučaja možete se podsjetiti u povezanim linkovima...

POVEZANO
Aldin Rumejsa VIDEOALDIN KROZ SUZE PORUČUJE RUMEJSI: "Volim te i srce me boli, vrati mi se!"

Prvo je prijavljen nestanake Aldinove supruge Rumejse. Potom je potvrđeno da je samovoljno napustila kuću, sovga supruga i svoje dijete. Policijska potraga je prekinuta, ali Aldinova potraga za svojom suprugom nije. Rumejsa mu se ni danas ne želi javiti niti odgovarati na poruke.

Nakon prijave policije i četiri dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

Kako su prolazili dani, tako je Aldin tragao za svojom suprugom. Pronašao ju je na novom radnom mjestu s novim ljubavnikom.

- Poručujem narodu da sam pronašao Rumejsu. Znam gdje je i uvjerio sam se kako radi kao konobarica u jednom restoranu. (Ne želim govoriti u kojem). Doznao sam da ima ljubavnika i da su u kontaktu i dalje. Pokušao sam da propričam s njom ali nije htjela.

Rekla mi je: Idi! Ne želim te vidjeti! Imam drugog i imam novi posao!

POVEZANO
Ljubavna drama SrebrenikLjubavna drama u Srebreniku: Prijavio suprugu da je nestala, a ona je otišla od njega!

Otišao sam kući svom djetetu i obećao sebi da ću se boriti za svoje dijete i da joj nikada neću dati ni da je vidi ni da je čuje. Ostavila je mene i dijete radi drugog, radi posla koji ona voli da radi. Kad su joj važniji drugi od mene i našeg djeteta neka slobodno zaboravi na nas.

Vama hvala, i hvala svim ljudima koji su mi davali podršku i pomagali mi, kada je bilo najteže. Hvala svima od srca - izjavio je Aldin Mrkonjić za portal Crna-Hronika.

POVEZANO
Rumejsa Delić nestala 1MLADA SUPRUGA (20) NESTALA BEZ TRAGA I GLASA "Bila ljuta na mene što sam bio puno ljubomoran na nju"

Rumejsa (20) koja je ostavila muža, a on je kroz suze doziva OTKRILA KAKVOG MUŠKARCA ZAPRAVO ŽELI!?

Koliko se može razumjeti, Aldin je bio prilično ljubomoran na Rumejsu, a kad je njoj prekipjelo nakon što joj je virio u mobitel, spakovala je svoje stvari i otišla!?

- Da mi je bilo ok s njim ne bi otišla.... Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju – izjavila je.

Šta ovoj 20-godišnjakinji nije bilo OK u braku - nije precizno otkrila, ali je zato prije nekoliko mjeseci jednim statusom na Facebooku možda otkrila kakav je po njoj idealan muškarac:

- Žene vole čvrste ruke, a nježno milovanje... Jak glas koji umije da šapuće... Snažni prema svima, a slabi na nju...

Rumejsa - Aldin krug

(Doznajemo.com)