U selu Ljeskovcu kod Bijeljine u noći između ponedeljka i utorka desilo se ubistvo i samoubistvo. Sin je ubio majku na spavanju iz vatrenog oružja, a potom počinio suicid, potvrđeno je u policiji BN televiziji.

Doznaje se da je 40-godišnji Miodrag Lubura ubio Savku Luburu (75), a potom je izvršio samoubistvo.

Prema informacijama spomenute televizije, Midrag je nakon ubistva majke kontaktirao sestru u Australiji Z.G. putem poruke u kojoj je napisao: "Ubio sam majku, sada ću i sebe".

Policija je doznala od člana familije da je u selu Ljeskovac kod Bijeljine počinjen zločin. Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina. Izlaskom na lice mjesta u kući u mjestu Ljeskovac, grad Bijeljina zatečena su dva beživotna tijela S.L. ( 1942) i M.L. (1977).

KOMŠIJE U ŠOKU. Prema tvrdnjama komšija, Miodrag je bio povučen, dane je uglavnom provodio boraveći u kući s majkom Savkom koja je slabije govorila zbog posljedica moždanog udara. U poslednje vrijeme izbjegavao je kontakt sa komšijama i okretao je glavu prilikom pozdrava ili bilo kakvog oblika komunikacije.

Navodno je sestra, nakon što je dobila poruku od brata, obavijestila policiju!

Takođe su istakli da nastradali članovi porodice proslavljaju pravoslanu krsnu slavu – sv. Nikolu i upravo na ovaj datum došlo je do ove krvave tragedije.

ISTRAGA. Beživotna tijela prevezena su na Odjeljenje patologije Medicinskog centra Bijeljina. O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

Dežurni tužilac potvrdio je Srni da su ubistvo i samoubistvo izvršeni vatrenim oružjem. Policija je o događaju obaviještena poslije tri sata iza ponoći.