Neki od takozvanih alternativaca u Srbiji imaju nesvakidašnje i izuzetno nepristojne “metode”, a jedan je muškarac, mladoj Srpkinji pokušao riješiti probleme zbog kojih mu se obrataila – sek*om, javlja Alo!

Naime, mlada Srpkinja se zbog porodičnih i zdravstvenih problema obratila Zoranu T. iz okoline Beograda, i time svoj život, kako kaže, pretvorila u pravi užas…

Neki od takozvanih alternativaca u Srbiji imaju nesvakidašnje i izuzetno nepristojne “metode”, a jedan je muškarac, mladoj Srpkinji pokušao riješiti probleme zbog kojih mu se obrataila – sek*om!?

Žena je ovom čovjeku "platila" i svojim tijelom, a sada upozorava druge da ne nasjednu na isti trik, jer joj je na ovaj način uništen život. Mlada žena se, naime, zbog porodičnih i zdravstvenih problema obratila Zoranu T..

U svojoj ispovijesti ona tvrdi da ju je on sek*ualno zlostavljao, da joj je uništio brak i familiju i da danas jedva hoda. Ona moli da se tog čovjeka spriječi u onome što radi.

Ova žena svoju je ispovijest iznijela na Internet stranici za prevarene žrtve.

– Zoran T, najveći je prevarant u Srbiji. Radi preko fotografije, putem hipnoze, prisiljavao me je u besvjesnom stanju da se skinem, prisilio me na oralni i analni se*s. Dodirivao mi je grudi, dok su moj muž i sin sjedili ispred kuće, jer nas je pojedinačno uvodio u sobu… – napisala je ova lakovjerna žena.

Kaže da dugo vremena to nije mogla nikome ispričati, nikome se nije mogla povjeriti jer se sramila svega što se dogodilo.

– Ostali smo bez novca, ne mogu hodati niti šetati ulicom, uništio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je nanio mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje tijelo. Radim nekontrolisane pokrete. Familiju nam je uništio i ne znamo šta se događa – svjedoči ova žena koja je uvjerena da Zoran T. i dalje utiče na nju i da je glavni krivac za njeno stanje.