Nebojša Glogovac, koji se liječi na Kliničkom centru Srbije od teške bolesti, nijednog trenutka, nijednim svojim gestom nije pokazao da se predao i lavovski se bori. Zaposlenima na Institutu, kao ni pacijentima koji dijele odjeljenje sa njim, nijednog trenutka, niti jednim svojim gestom nije pokazao da se predao.

S druge strane, zaposleni uz Institutu, ostali su zatečeni činjenicom da se poznati glumac suočava sa bolešću, zbog koje je morao da bude hospitalizovan kod njih. Nevjerica vlada i među ljekarima i među sestrama, koji ne mogu da sakriju suze, javljaju beogradski mediji.

Glumac je prije dva dana napustio bolnicu i počeo s liječenjem.

Nebojši Glogovcu nedavno je na Institutu za onkologiju utvrđeno da boluje od raka pluća. Doktori su ga zadržali u bolnici radi ispitivanja i terapije, a od juče na Institut dolazi samo na tretmane, piše Informer.

Navodno je glumcu već neko vrijeme bilo loše, ali niko nije pomišljao da je u pitanju ovako teška bolest. Kada mu je pozlilo, hitno je primljen u bolnicu, gdje je nakon detaljnih analiza utvrđeno o čemu se radi.

Terapija koju prima je intezivna, ali je glumac pozitivan i ne očajava. Familija i prijatelji su uz njega i pomažu mu da prebrodi teške trenutke.

Nebojša je u desetom mjesecu 2016. dobio kćerkicu Sunčicu sa svojom nevjenčanom suprugom Milicom Šćepanović. Glogovac iz prvog braka, sa slikarkom Minom Glogovac ima dva sina, Miloša i Gavrila.