Nova užasna tragedija na hrvatskim cestama.

Crni niz stradalih je nastavljen, a tužna vijest i ovaj put dolazi iz Slavonije, gdje je brutalno prekinut život koji se tek počeo razvijati.

POVEZANO
Hrvatska policija noć uviđaj-očevid10 MRTVIH U HRVATSKOJ U NESREĆAMA U ZADNJIH 7 DANA: Umro i drugi tinejdžer iz nesreće kod Imotskog

Žrtva je dvogodišnji dječačić iz Antina nedaleko od Vinkovaca koji je poginuo u nesreći koja se dogodila u prijepodnevnim satima, a u kojoj su se sudarila dva automobila. Sve se dogodilo na cesti između mjesta Ostrovo i Tordinci. Maleni je bio u automobilu sa svojom majkom i starijom sestrom (5).

Iz PU vukovarsko-srijemske naveli su kako je 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala osobnim vozilom marke Renault, iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova, te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla na suprotni kolnički trak, gdje je došlo udara u osobno vozilo marke Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera:

- Od posljedica prometne nesreće smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke Renault, a četiri osobe su ozlijeđene, kojima je pružena medicinska pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke Renault te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

TUGA je još i veća s obzirom na tragedije koje su već u ovoj godini pogodile familiju 32-godišnje žene.

- Bilo je oko 10.30 kada je Ostrovom protutnjala Hitna, a ubrzo su prošli policija i vatrogasci. Bilo je kišno i sklizavo, pa sam odmah posumnjala na najgore. Cesta prema Tordincima bila je zatvorena do 13 sati, a u međuvremenu su s mjesta nesreće u selo stigle tužne vijesti da je naša omiljena trgovkinja iz Antina nastradala s djecom. Shrvani smo viješću, jer njoj je ovo treća tragedija u vrlo kratkom vremenu. Prije par mjeseci, ljetos, pokopala je supruga i oca, i to u vrlo kratkom vremenu od možda dva tjedna. Obojica su bila jako, jako bolesna. Sada je izgubila i sina - izjavila za Jutarnji list mještanka Ostrova.

NJEN SUSJED iz Antina ne prestaje plakati dok navodi kako je "njena tragedija zapravo tragedija cijelog sela".

- Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i otac pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njena petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata. Čuli smo da je auto bio jako smrskan nakon što se sudarila s drugim autom koji je, kako se priča, vozio majstor Zoka iz Silaša. I odmah se pričalo kako je dječačić u jako teško stanju i da je upitno hoće li preživjeti. Gdje je djecu vodila ne znam, ali znam da se za njih brinula kao lavica - tužan je mještanin Antina.