Zabranjena ljubav tinejdžerke (17) iz BiH i momka iz Srbije (20), hrišćanina, završila je nasiljem u domu njene familije, koja se protivi ovoj vezi!

Sve se dogodilo u ponedjeljak između zidova stana u okrugu Clairs-Soleils u Besançonu. 17-godišnjakinju su otac, majka, majčin brat i tetka, teško pretukli i vukli za uši, te su joj još za kaznu i ošišali kosu!?

POVEZANO
Henriette KarraOTAC DOZNAO DA MU SE KĆERKA (17) ZALJUBILA U MUSLIMANA i da želi primiti islam: Uslijedio je UŽAS

Mladoj djevojci su medicinsku pomoć pružili u bolnici u Besanconu, a najozbiljnija povreda koju je zadobila je slomljeno rebro!?

Situacija je eskalirala nakon što je djevojka ranije otišla živjeti s momkom, iako se njena familija tome protivila. Pokušaj "popravljanja odnosa" nije krenuo dobro, a na kraju je momak - kad je shvatio da mu djevojku tuku - alarmirao lokalnu policiju.

Četiri člana porodice suočavaju se s optužbama za nasilje, potvrdila je Margaret Parietti, iz tužilaštva u Besançonu i pod nadzorom su Suda. Familiji također prijeti i protjerivanje iz Francuske.

POVEZANO
Ginekološko-akušerska klinika SkopljePRAVOSLAVNI MLADIĆ (24) SE ZALJUBIO U MUSLIMANKU Njen otac tražio je da se osuneti ako će je ženit..