Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz prije nego što su stupili u brak, doznali su da su možda čak i rođaci, ali to njima mnogo i ne smeta pa su nastavili svoje slavlje. Priča je možda ipak i najveći šok nakon ovog rijaliti vjenčanja...

- Nije vam kasno da se predomislite. Meni je baka Marinković, majčina mama je djevojačko Marinković, ujaci su mi Marinkovići -  rekla je Zoričina mama, što je odmah izazvalo veliku pometnju u luksuznoj vili.

- Pa možda smo brat i sestra... -  kroz smijeh je rekao Gastoz, dok je Zorica konstatovala da su možda 18. koljeno.

 - Zorice, kako 18, četvrto koljeno - rekla je Zoričina mama, ali to nije zasmetalo da se vjenčanje nastavi, piše Informer.

Podsjetimo, učesnici rijalitija "Parovi" Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz, vjenčali su se juče u luksuznoj vili tog showa.

Pripreme za vjenčanje počele su od ranih jutarnjih časova, a u toku prijepodneva u vilu su stigli frizeri i kozmetičari kako bi uljepšali sve takmičare za svadbu. Ubrzo potom, stigli su i muzičari i rodbina mladenaca, a za njima i matičarka koja je vjenčala zaljubljeni par.

Međutim, vjenčanje nije moglo da prođe bez trzavica, a činjenica da je Gastoz odabrao Zoricu za mladu nije se dopala Ružici, ali ni Nenadovoj sestri po ocu Tatjani.

Naime, Gastozova sestra Tatjana izjavila je za "Hepijev" portal da misli da njen brat samo dobro glumi.

- Ja sam imala svadbu i znam šta je ozbiljan, a šta neozbiljan čin, ovo je neozbiljno. Deset godina sam bila glumica, meni je sve scena. Nenad i ja smo mnogo slični, tako da i on sve doživljava kao jednu veliku scenu, odlično glumi i to mi se dopada. Kada ste mnogo dobar glumac i kamere su svuda oko vas neke stvari nije teško odglumiti - poručila je Gastozova sestra po ocu.

Da ne simpatiše posebno porodicu Dukić Tatjana je pokazala i kada je ušla u vilu, kada joj je samo pružila ruku, ali nije željela da je poljubi.