Možda Vas to može iznenaditi, ali ne redditu postoji zajednica ljudi koji objavljuju postove, odnosno fotografije pod egidom - posljednji foto.

I tu zaista ima raznolikog sadržaja. Tako je korisnik DeanSmartin prije dva dana objavio fotografiju za koju navodi da je na njoj njegova supruga, snimljena pred smrt.

- Moja žena Rebbecca nakon operacije na mozgu. Ona je umrla od raka dojke koji je metastazirao 17. maja ove godine. Svjetlost mog života je ugašena - napisao je u dirljivom postu.

Posljednji foto 0

Jedan drugi korisnik objavio je posljednji snimak aviona koji je sa sobom odnio u smrt preko 120 ljudi.

- Let 522 kompanije "Helios Airways" bio je redovni putnički let između Larnake na Kipru i Atine u Grčkoj. Srušio se 14.08.2005. godine i poginulo je 121 putnik i član posade. Došlo je do dekompresije u pilotskoj kabini koja je onesposobila posadu, pa je avion nastavio letjeti na autopilotu sve dok nije ostao bez goriva i srušio se blizu mjesta Grammatiko u Grčkoj.

Posljednji foto 0

I korisnik patrickishiishi prije 5 dana objavio je posljednju fotografiju roditelja. U pitanju je otac, a snimak je načinjen navodno manje od 2 sata pred smrt.

Posljednji foto 0

POVEZANO
Beba trovana u stomaku 1Mama podijelila fotografije svoje MRTVOROĐENE BEBE! Umrla jer je trovana u stomaku

(Doznajemo.com)