Ghanomeh Gazvan koji je brutalno maltretirao bivšu partnericu iz ljubomore na Igmanu pored Sarajeva, skinuvši je golu na cičoj zimi nalazi se u bjekstvu i za njim je raspisana operativna potraga, potvrdio je izvor blizak istrazi.

Kako se doznaje, svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Potraga je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vectra koji je koristio prilikom otmice žene. Izvor blizak istrazi je otkrio i da je priveden Gazvanov prijatelj u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno prije otmice.

Ghanomeh Gazvan Igman

Podsjećamo da se brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo 15. decembra, a motiv za to je bio jer je Gazvan u mobitelu partnerice pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje, jer ju je Gazvan nagu snimao mobitelom, brutalno je pretukao i tjerao ju je da šmrče spid.

Kad ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče Gazvan je žrtvi zaprijetio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM.

POVEZANO
Brvnara snijeg Aljaska - silovanjeŠOKANTAN SLUČAJ NA IGMANU: Gazvan curu skinuo golu, onda je pretukao i još na kraju je natjerao da..