Srpska stranica «Zona sumraka» koja je poznata po tome da objavljuje senzacionalističke, nevjerovatne i očito neistinite članke, objavila je ovih dana jednu priču koja je izazvala zanimanje dijela javnosti.

Odmah na početku navedimo da navodi iz ovog teksta očito nisu istiniti i plod su fikcije autora, jednako kao i imena osoba objavljenih u članku.

O čemu je zapravo riječ?

«Zona sumraka» tvrdi kako se navodno mlada djevojka po imenu Rada Čekin, sirotica iz Iloka, zaljubila u izvjesnog Nenada Stevića, mladića iz Šida, i ubrzo više nije mogla bez njega.

- Često su se posjećivali, mada je svaki put trebalo pješice prevaliti prilično rastojanje, jer nikada nije imala novca za prevoz do Šida, pošto potiče iz jako siromašne porodice. Nedavno se Radi dogodilo nešto krajnje nevjerovatno, i mi smo je obišli i zabilježili njenu priču: «Bio je početak novembra kada sam, kao i obično, krenula put Šida da se sastanem sa mojim Nenadom. Proveli smo jedan divan dan i, oko sedam sati predveče, htela sam da krenem kući da me na putu ne bi uhvatio mrak. No, Nenad je insistirao da ostanem još malo i ja ga nisam mogla odbiti. Kada sam pošla kući, već je počeo da se spušta prvi sumrak. Kada sam se našla u šumama Fruške Gore, bio je mrkli mrak. Obično me nije strah, ali sam tada iznenada užasnu jezu. Kao da je nešto zlo bilo u vazduhu. Uplašena, nastavila sam da idem kroz šumu kada sam iza sebe začula lomljavu granja. Skamenila sam se od straha. Buka je bila sve jača i jača, i svakoga časa je bila sve bliža meni. Sakrila sam se u jedan žbun i tu drhtala od straha. Odjednom se sve utišalo. Izašla sam iz žbuna i krenula dalje, a onda je ispred mene iskočilo ogromno biće, visoko preko dva metra, koje je svuda po telu bilo pokriveno gustom dlakom», vidno uzbuđena priča Rada – kako piše u tekstu kojeg je objavila «Zona sumraka».

POVEZANO
Doris Biter navodni duhovi 1STRAVIČNA ISPOVIJEST AMERIKANKE Sek*ualno su me zlostavljale utvare: Dva me držala, a treći silovao!

- Od straha sam izgubila svest, a kada sam ponovo došla sebi videla sam tik iznad svog lica njegovu šiljatu njušku iz koje su curile bale. Smrad je bio odvratan i skoro sam povratila. Dahtao je tako iznad mene, a ja sam ga skamenjeno posmatrala, ne mogavši od užasa ni glasa da pustim. A i da sam mogla, nikoga kilometrima unaokolo nije bilo da me čuje i pritekne mi u pomoć. Do kraja života ću pamtiti njegove žute oči boje ćilibara kako me posmatraju i njegov odvratni zadah koji mi duva u lice. Posmatrao me je tako neko vreme, a onda sam osetila da pokušava da uđe u mene. Užasnuta, stegla sam noge što sam jače mogla, ali nije vredelo. Svojim ogromnim šakama na kojima su bile velike kandže obuhvatio mi je butine, raširio ih, i silovao me. Monstrum me je svojim oštrim kandžama duboko zasekao po butinama - tvrdi silovana nesrećnica! Barem kako piše spomenuti izvor, a u tekstu «Zone sumraka» se još navodi:

- Tu je Rada prekinula priču briznuvši u neutješni plač. Plakala je gotovo pola sata i kada se malo umirila nastavila je: «Ni sama ne znam koliko je to sve trajalo. Nekoliko puta sam gubila svest i dolazila sebi, da bih se ponovo onesvestila od bolova i užasa. Monstrum se na meni iživljavao, a ja nisam bila u stanju ni prstom da maknem. Kada se konačno zadovoljio, skočio je sa mene i u nekoliko koraka nestao u šumi. Ja sam ležala na zemlji i vrištala od bolova. Monstrum me je svojim oštrim kandžama duboko zasekao po butinama, te i dan danas imam vidne ožiljke, prisjeća se Rada i pokazuje nam po četiri duboka ožiljka na svakoj butini. Zaista, tako nešto nije mogao da joj napravi čovjek. Bili su to tragovi zvijeri!?

POVEZANO
DA SE NAJEŽIŠ... telefonski pozivŽENA TVRDI DA JE SVE ŽIVA ISTINA: «Javila mi se telefonom umrla majka, i samo kratko poručila...»

- Došla sam sebi tek u zoru, i na jedvite jade ustala i nekako se oteturala do Iloka. Nikome nisam ispričala šta mi se dogodilo. Bilo me je sramota i bojala sam se da ne pomisle da sam sve to izmislila. Odlučila sam da pred mojom porodicom sve zadržim za sebe i, ako mogu, zaboravim tu stravičnu noć. Vreme je prolazilo, a ja sam svake noći sanjala isti san. U snu se pojavljivalo ono što mi se desilo na javi. A onda mi je izostala menstruacija. U prvi mah nisam mislila da sam trudna, već sam bila ubeđena da mi je menstruacija izostala zbog šoka i povreda koje sam zadobila od silovanja. Pa, ipak, kupila sam u apoteci test za utvrđivanje trudnoće koji je pokazao negativne rezultate. Laknulo mi je i više nisam toliko brinula. Nekako sam bila ubeđena da će se sve vratiti na normalu kada se malo umirim i zaboravim na stravični događaj. No, prošla su dva meseca, a ja i dalje nisam dobijala menstruaciju pa sam skupila hrabrost i otišla kod lekara koji je ustanovio da sam u petom mesecu trudnoće i da je sada već kasno za pobačaj. Uzeo mi je krv i plodovu vodu na analizu i rekao da se javim sledeće nedelje na pregled. Ja sam bila očajna. Nije bilo šanse da sam ostala trudna sa Nenadom, jer je on uvek prilikom odnosa koristio kondom, a izbegavali smo da vodimo ljubav kada sam ja imala plodne dane. Istog časa mi je kroz glavu prošlo da nosim dete tog čudovišta...

Vukodlak Fruška Gora 1

Sada sam peti mesec i ne smem da pobacim jer mi je doktor rekao da ne bih preživela. Majka me je posavetovala da ga rodim, pa ako mi je čudovište već uzelo čast, da mi ne uzme i život.

Ovdje je Rada ponovo briznula u neutješni plač. «Moje sumnje je potvrdio i lekar kada sam sledeće nedelje došla na kontrolu. Rekao mi je da se nešto jako čudno dešava i da je uveren da je analiza pogrešno urađena, s obzirom da je plodova voda pokazivala da hromozomi ploda jednostavno nisu ljudski. Zapravo, bila je to mešavina između ljudskih i vučijih hromozoma! Ja sam se od užasa onesvestila, a kada sam ponovo došla svesti, briznula sam u plač i molila lekara da uradi abortus. On je rekao da to nije moguće, s obzirom na poodmaklu trudnoću i moje sveukupno zdravstveno stanje. Ja sam insistirala, ali mi je lekar objasnio da bih u toku zahvata najverovatnije umrla i da nipošto ne bih smela da rizikujem. Bez obzira na sve, ja sam želela pobačaj, pa mi je doktor na kraju rekao da će ga uraditi, ali da prvo odem kući i o svemu dobro razmislim. Nekoliko puta mi je ponovio da operaciju najverovatnije neću preživeti, i da to imam u vidu kada budem donosila odluku. Potpuno slomljena, otišla sam kući i sve ispričala majci. Ona mi u prvi momenat nije verovala, ali je njena sumnja nestala kada je videla rezultate koje sam donela od lekara. Molila me je da ne idem na operaciju i da ne rizikujem život, već da isteram trudnoću do kraja. Jedva me je nekako ubedila te sam rešila da izdržim i na svaki način preživim. Ako mi je monstrum već uzeo čast, neću dozvoliti sebi da mi oduzme i život. Ako treba, rodiću dete monstruma, ali se neću predati i nadam se da ću posle toga biti u stanju da rodim normalno dete i podarim sina mom Nenadu, završava svoju priču Rada Čekin.

POVEZANO
Policajac Srbija policija trakaŽENA SAHRANILA MUŽA, A ONDA JOJ SE JAVIO TELEFONOM IZ GROBA?! Rekao joj tihim glasom...