Na magistralnom putu M-17 u mjestu Liješnica kod Maglaja (BiH) danas u 14:45 sati dogodila se saobraćajna nesreća sa smrtnom posljedicom u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila, javio je portal Maglajinfo.com, pozivajući se na izvore u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

- U nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila i to Golf i Audi. Smrtno je stradala osoba koja se nalazila u vozilu Golf inicijala B.I. iz Žepča (1969.) dok su dvije osobe iz Audija, inicijala S.A. (1998.) i S.A. (1997.), obje iz Maglaja zadobile teške tjelesne povrede - potvrdio je za spomenuti izvor dežurni operativni MUP-a ZDK.

Stranica CRNA Hronika BiH objavila je stravičan snimak ovog sudara koji je očito zabilježila nadzorna kamera. Video, ako želite, možete pogledati ispod.

Maglaj nesreća 30/04/20a

Maglaj nesreća 30/04/20a

Povrijeđene osobe su vozilom Hitne pomoći prevezene u Dom zdravlja Maglaj, a zatim u JU Kantonalnu bolnicu Zenica.

- Za vrijeme uviđaja saobraćaj se na ovom dijelu puta M-17 odvijao jednom trakom naizmjenično. Na teren su izašli pripadnici Policijske stanice Maglaj, a njima se pridružio i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

- Nakon završenog uviđaja saobraćajne nezgode, od 17:20 sati normalizovano je saobraćanje u mjestu Liješnica (Žepče-Maglaj) - objavio je Informativni centar Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BiHAMK).

POVEZANO
Saobraćajna nesreća uviđaj cestaPOZNATA IMENA POGINULIH u jutrošnjoj tragediji na cesti Banjaluka - Prijedor

(Doznajemo.com)