Admir Sović (37) ubio je djecu od dvije, pet i sedam godina, a potom je i sebi oduzeo život vješanjem. Sović se na zločin pripremao neko vrijeme. Bihać i BiH su u šoku nakon ovog nezapamćenog zločina!

Sović je porijeklom iz Cazina, kao i njegova supruga. Prema infromacijama koje smo dobili, najstariji sin Ahmir imao je svega 7 godina, kćerka Neila 5, a sin Ajlan 2 godine.

Sović i djeca

POVEZANO
Ubijena djeca Bihać ljetoTETKA UBIJENE DJECE U POTRESNOJ ISPOVIJESTI: Evo zbog čega je on to sve uradio!

Navodno je prijatelju najavio što će uraditi. Komšije navode kako se ta familija nedavno doselila i da ih nisu dobro poznavali. Dodaju kako se Sović bavio popravkom poljoprivrednih mašina i da je sa suprugom i djecom živio u iznajmljenom stanu.

Admir je, navodno, i supruzi najavio da će ubiti djecu i sebe ako ga ostavi. Kako pišu lokalni mediji, supruga je ostavila prije dvadesetak dana. Šokantne prizore u kući prvi je vidio brat Sovićeve supruge, koji je policajac i koji je živio s njima u istoj kući.

POVEZANO
STRAVIČNO - rotacijeOBJAVLJENE POJEDINOSTI HORORA U BIHAĆU: Zaklao svoje 3 male djece da se osveti supruzi, objesio se

Mujo Koričić, komandant policije u Unsko-sanskom kantonu (USK) izjavio je kako su dojavu o zločinu dobili od pripadnika MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor. Građani Bihaća zatražili su od gradonačelnika Šuhreta Fazlića da proglasi dan žalosti. Na Facebooku daju komentare kako je četvrtak bio najcrnji dan ovog grada.

– Šta može oca natjerati da počini ovakav strašan zločin? Danas je vrlo težak dan za Bihać. Molim sve prijatelje da odamo djeci počast – napisao je Ekrem Halilagić na Facebooku.

Mnogi Bišćani su uz svoje zahtjeve gradonačelniku Fazliću na svojim Facebook profilima stavili fotografije u znak sjećanja na nedužno ubijenu djecu. Kako doznajemo, policija je tokom večeri kontaktirala Sovićevu suprugu, no još nije poznato šta im je rekla.

POVEZANO
Leila Sović sa djecom i sestromMajka svirepo ubijene djece završila na psihijatrijskom odjelu KB "Dr. Irfan Ljubijankić"

Ona je na svojem Facebooku 22. oktobra svojem najmlađem sinu, koji je tog dana slavio drugi rođendan, napisala poruku punu emocija.

– Da imaš zdravlje i da imaš sreće, da ti se ostvare želje manje i veće, da tražiš vedrinom, a odbaciš tugu, da liniju života imaš dugu, da ti se snovi ostvare na javi, da lijepe misli imaš u glavi. Sretan 2. rođendan maminom dragom sinčiću – napisala je majka Leila.

Sović i djeca