Pobjednica posljednje sezone takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović ima samo 17 godina. To znači da lijepa pjevačica koju gledate na koncertu Marije Šerifović, odnosno Adila Maksutovića, i dalje ide u srednju školu. Džejla je sada Storiju otkrila kako usklađuje sve obaveze. 

Jednostavno moram. Sinoć sam bila u Novom Pazaru, prethodno sam bila gošća na Adilovom koncertu u Novom Sadu, a prije svega toga sam bila u Beogradu i snimala pjesmu, a stigla sam da odem i za Pariz. Kada sam kod kuće, ne propuštam časove, a vrijeme koristim da dobijem sve ocjene. Između mene i drugih učenika nema razlike, izuzev što profesori zaista imaju razumijevanja za povremena odsustva - izjavila je mlada pjevačica.

POVEZANO
Džejla Ramović Karleuša ZGPreokret i šok nakon "Zvezda Granda"! JELENA KARLEUŠA: Džejlina pobjeda nije potpuno ZASLUŽENA?

Džejla je otkrila i je li se nešto promijenilo u odnosu s vršnjacima iz škole sada kada je popularna.

- Cijelo moje odjeljenje besprijekorno funkcioniše, tako da o zavisti nema ni govora. Kad god me nema nekoliko dana, čim se vratim, slijedi detaljno prepričavanje gdje sam bila i šta se dešavalo. Sretna sam što osjećam da se zaista svi raduju mom uspjehu - poručila je Džejla Ramović.

POVEZANO
Džejla Ramović ParizDŽEJLA RAMOVIĆ DALA IZJAVU O TOME da li je uplovila u novu emotivnu vezu: Evo šta ONA TVRDI...

(Doznajemo.com)