13-godišnja djevojčica snimila je selfie tokom izleta sa familijom, a onda je ostala iznenađena s onim što se pojavilo na fotografiji!

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Mama Jessica Ogletree postavila je fotografiju na Facebook, koja po nekima dokazuje da nas duhovi mogu posjetiti u bilo kojem trenutku!?

Jessica je poslala svoje dvoje djece – kćerku Haley i sina Koltona – sa majčinim roditeljima u mjesto Tiffon (SAD) na pecanje. Tinejdžerka Haley snimila je selfie, kako to mladi već i rade, ali kad je pogledala u fotografiju, uz njenog brata – pojavila se i fotografija nepoznatog stranca!? Crne puti i sa kapom na glavi...

POVEZANO
Tegla misterija 1GOSPOĐA HALIMA M. (75) IZ BRČKOG GLEDALA TEGLE SA FILETIMA PAPRIKA: A onda je uslijedio ŠOK!

- Vidi se moj sin Kolton u pozadini, ali i gospodin koji stoji pored njega desno. Da taj gospodin NIJE BIO sa njima danas i niko se drugi nije nalazio u okolini osim moje familije – tvrdi mama, koja je fotografiju postavila na društvenu mrežu u subotu.

Različite su reakcije – dok neki možda vjeruju da je sve autentično, drugi su uvjereni da je u pitanju prevara, odnosno da je fotografija obrađena u Photoshopu.