Marijana Kovačević (32) i Nikola Nemešević - Nemeš (27) iz vijećnice u Novigradu u Istri (Hrvatska), gdje ih je jučer vjenčao samo matičar, izišli su odvojeno kako bi izbjegli fotografe. Mladoženju su čak i prijatelji zafrkavali da se tek oženio, a već je izgubio suprugu.

Par, koji je strastvenu romansu još prije pet godina započeo pred kamerama u regionalnom reality showu “Big Brother”, na svadbu je zvao samo 20-ak ljudi. Kako doznajemo, ni Marijanina ni Nemešova familija nije se pojavila na vjenčanju u Istri.

Mladenci su na dan ceremonije bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili espresso.

Nemeša su pred vijećnicu dopratili prijatelji, s kojima je dobro raspoloženi mladoženja, operni pjevač iz Požarevca, nazdravljao. Marijanu je pak u stopu pratila kćerka Korina (7), koju je pobjednica prvog regionalnog “Big Brothera” dobila u braku sa šibenskim pomorcem Ivanom Čvrljkom. Kninjanka ga je odmah poslije showa ostavila zbog pet godina mlađeg Srbina.

VJENČANJE U BIJELOM. Mladenci su sve goste očito na vrijeme obavijestili o dress codeu, jer su svi, osim nekoliko izuzetaka, od glave do pete bili odjeveni u bijelo. Nakon što su izmijenili bračne zavjete, vijećnicom se prolomio gromoglasan pljesak. Znatiželjnici, koji su jučer svjedočili skromnom vjenčanju u Novigradu, kažu kako su prije dolaska mladenaca njihovi prijatelji užurbano prskali salu osvježivačem od lavande, čiji se opojan miris osjetio čak i na ulicama. Marijani je vjenčanicu radila dizajnerica Kristina Bačić brenda Mishica. Nemešova mlada nije stigla na probe, stoga je dizajnerica uspješno napravila vjenačnicu samo uz pomoć njenih mjera.

- S obzirom da je Marijana vrlo skladno građena i sitnija ni utrošak materijala nije bio prevelik. Zamišljena je kao koktel kratka haljina koja se sa dužim odvojivim dijelom pretvara u finiju elegantnu a opet jednostavnu kombinaciju idealna je za tu prilikuu. Trema mi je bila prevelika i jedva sam čekala da kuma koja ju je preuzela javi da je sve o.k. - prisjetila se Kristina, koja je otkrila da je za šivanje imala svega nekoliko dana.

Marijana i Nemeš - vjenčanje

Marijani je vjenčanicu radila dizajnerica Kristina Bačić brenda Mishica.

Marijana i Nemeš - vjenčanje

DVIJE ADRESE. Marijana i Nemeš u Istri su posljednjih 15-tak dana. Sve to vrijeme u najstrožoj tajnosti su planirali svadbu, koja je iznenadila mnoge, jer je par često prekidao i mirio se.

- Odnos im je bio turbulentan, ali njihova ljubav nikad nije bila upitna - naveo je prijatelj.

Marijana i Nemeš - vjenčanje

Kovačević je 2014. ostavila Nemeševića jer joj je, izjavila je tad, ponestalo strpljenja za održavanje veze na daljinu.

- Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala - izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Međutim, sa opernim pjevačem iz Požarevca (Srbija) ipak je još ovog proljeća obnovila romansu. Nemeš se od prvog dana odlično slagao s Marijaninom kćerkom iz prvog braka, a zbog ljubavi je dugo živio na dvije adrese, zagrebačkoj i beogradskoj.

(Doznajemo.com/24sata.hr/Foto: Dusko Marušić/PIXSELL)