Ljubavna priča o kojoj priča čitava Rusija!

35-godišnja influsenserka iz Ruske Federacije, koja se proslavila kad je izgubila veliki broj kilograma i počela da dijeli savjete na Instagramu, šokirala je svijet priznanjem da je u vezi s posinkom kojeg je upoznala kad je on imao samo sedam godina!?

Naime, ona je sa samo 22 godine bila udana za 45-godišnjeg Alekseja, koji je imao tada 7-godišnjeg usvojenog sina.

Nakon 15 godina braka s Aleksejem, razvela se i odmah uplovila u vezu s, danas 20-godišnjim Vladimirom koji joj je dotad bio posinak.

Kako navodi,e sada planiraju vjenčanje budući da čekaju prvo dijete.

- Ne osjećam se kao neka starija žena koja stalno mora da sprema po kući. Zbog njega se osjećam mlađe i jako sam sretna. Ne brinem se da će me ostaviti zbog neke mlađe - izjavila je.

Marina i posinak 1

Štaviše, Marina čak na svom profilu ima fotografiju kad je imala samo 22 godine, a na kojoj pozira s tada 7-godišnjim Vladimirom, što je naišlo na veliku osudu javnosti.

Inače, ruski mediji pišu da su Marina i Aleksej usvojili petoro djece, te s njom sada živi još dvoje djece, a preostalo dvoje s bivšim suprugom.

POVEZANO
Sofian Loho Dandel 2U NJENOM SELU GA ČEKAO ŠOK: Zaljubio se preko telefona, otišao da je vidi i otkrio da ona ima 82 ...

(Doznajemo.com/Telegraf)