Iako se pričalo da je autorka nekih od najvećih hitova na estradi posvetila pjesmu svom preminulom sinu, ona ne želi da priča mnogo o tome. Marina Tucaković tvrdi da joj je pjesma "Hiljadu nula" naručena, i da ju je napisala za Hanu, kćerku Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića.

Javnost već danima ne prestaje da ponavlja stihove, za koje se pojavila priča da su napisani za umrlog Miloša, što je dodatno stavilo sol na Marininu ranu, koja godinama ne zarasta. Tucakovićeva kaže da ne zna odakle je potekla takva ideja i čija mašta je izrodila takvu informaciju.

- Uopšte nije tačno da je tekst pjesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pjesmu posvećenu njenoj djevojčici, pošto ona nju zove "sine", otkriva Marina Tucaković.

Ona dodaje da je numera "Mišo moj", koju je otpjevala Ana Nikolić, jedina pjesma posvećena njenom sinu.

- Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić, rekla je Marina o stihovima "ne mogu više da sakrijem bol... I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima, još ukus tuge teče po mojim nepcima".

Podsjetimo, 24-godišnji Miloš Radulović preminuo je 01.12.2008. godine, po povratku iz grada. Njegovo beživotno tijelo pronašla je oko 18 sati njegova djevojka, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Marina je tada bila u žiriju "Operacije trijumf", ali je zbog porodične tragedije napustila taj show.

(Doznajemo.com/Kurir)