Bio je ovo do sada težak i naporen period za glumca Miguel Ángela Silvestrea, koga gledaoci u BiH prepoznaju po ulozi u seriji Velvet. Ipak sa milionima na računu vjerovatno se lakše osjeća.

Naime, 34-godišnji Miguel Ángel Silvestre na prvom je mjestu najbolje plaćenih glumaca u 2016. godini s procijenjenim prihodima od 82 miliona dolara koje je uzeo iz različitih izvora od jula 2015. do jula 2016. godine.

U sastavljanju ovogodišnjeg popisa, časopis "People" uzeo je u obzir faktore kao što su honorari, udjeli u dobiti od sponzorstava i oglašavanja.

Bogatstvo španskog glumca procjenjuje na 245 miliona $. On svoj novac ulaže u dionice i investice, takođe posjeduje značajan broj nekretnina i unosan honorar od sponzorstva. Miguel ima nekoliko restorana (Fat Silvestre Burger - lanac) u Madridu, veliku zaradu ima i od kozmetičke ("Von Miguel Ángel mit Liebe") i modne ("Verführung by Miguel Ángel Silvestre") linije kojima je osvojio mlađu populaciju, i dr.

Ovaj zgodni Španac je svojim izgledom osvojio i djevojke u Bosni i Hercegovini te se na društvenimm mrežema već uveliko vodi diskusija o njmu.

Seriju Velvet gledaoci u BiH mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 20:50 h.

(Doznajemo.com/Promo)