Bez obzira na to što se šuškalo da su se njih dvoje pomirili, nakon njenog raskida sa Momirom Gajićem, kada su i uslikani zajedno, očigledno je novi Radin dečko prekinuo viđanje bivših ljubavnika - Milana Stankovića i Radmile Manojlović.

Iako su tada tvrdili da njihovo drugarstvo ni nakon veze nije prestalo te da ga ništa ne može ugroziti, Milan je sada promijenio ploču.

"Radmila i ja se ne čujemo. Nema razloga da mi nedostaje, uopšte mi ne nedostaje! Sviđa mi se kako je izvela pjesmu koju sam joj napisao, ali Radmila dugo to razvlači i nikako da nešto uradi na vrijeme. Jedva je sada našla vremena da završi sve što treba", kaže Milan, koji se naljutio kada smo ga pitali kako se njemu dopada novi dečko njegove bivše djevojke.

"Otkud znam da li je Haris pravi dečko za nju?! Zašto bih o tome razmišljao i pričao?! Ne treba to da me pitate. O tome ne treba ja da pričam", bjesnio je Stanković, kome je Berković očigledno slaba tačka. On nije želio da objašnjava zašto sa Radom više nije u kontaktu i da li je tome kumovao njen novi dečko, a njegov kolega, piše beogradski Kurir.

POVEZANO
Rada i Haris ZGIZVOR BLIZAK PJEVAČICI RAZOTKRIO SVE: Iako krije od oca, Radmila dopustila da Haris useli kod nje!?