Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana (Srbija) ovih dana su najpoznatiji par u Požegi! Razlika u godinama od čak pet decenija nimalo ne smeta njihovoj ljubavi, o kojoj ponosno pričaju i namjeravaju je krunisati brakom.

Zaljubljeni par ovih dana obilazi prodavnice vjenčanica i dok šetaju Požegom prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentarišu naglas, ali oni za loše riječi ne haju.

Kada se Milijana rodila, Milojko je već bio penzioner. On je čitav život radio u Beogradu, ali se po odlasku u penziju vratio u rodno selo, gdje mu se, sasvim neočekivano, desila velika ljubav sa lijepom Milijanom.

POVEZANO
Sofian Loho Dandel 2U NJENOM SELU GA ČEKAO ŠOK: Zaljubio se preko telefona, otišao da je vidi i otkrio da ona ima 82 ...

– Svadba je zakazana za 7. septembar i mi jedva čekamo kada će se naša ljubav ozvaničiti brakom. Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me ko šta misli i priča, Mikana (kako mu tepa) poznajem cijeli život, komšije smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila – izjavila je Milijana za portal Rina i prisjeća se početaka njihovog poznanstva:

– Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam hjela ja da se javim, a ni on. Onda se dogodilo da je trebalo da ide na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obaveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav.

Milojko i MIlijana 2

Milojko je operisan u decembru, a nakon njegove operacije ništa ne može da ih rastavi. Svadbu su zakazali i planiraju budućnost. Uglas će da žele djecu – koliko, još se nisu dogovorili...

Milijani je jasno, kako objašnjava, da su mnogima trn u oku, da ljudi sumnjaju u njihovu ljubav i da misle da je ona sa njim iz nekog interesa. Međutim, takvi komentari je ne zanimaju.

– Mnogi misle da sam sa njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem ni da kažemo da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara. Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palati, tu ćemo prezimiti, a na proljeće ćemo krenuti sa renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i bijesa – tvrdi ona i dodaje da joj je najvažnije da je njena porodica prihvatila njen izbor, a za seoske priče ne mari baš mnogo.

Milojko i MIlijana 2

Kako tvrdi, u planu je i da se uskoro zaposli.

– Planiram da se i ja zaposlim i doprinesem našem budžetu. Završila sam četvorogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Ne stidim se rada, gledam neki butik ili kafić – vesela je djevojka.

Zaljubljeni Milojko potvrđuje sve što priča Milijana i dodaje da nije ni slutio da će ga u ovim godinama snaći ovakva ljubav.

– Ko bi to očekivao da ću se tako zaljubiti. Privukla me njena dobrota i ljepota – jasan je Milojko.

POVEZANO
Almede i Gary Hardwick 1Njoj je 73, a njemu 19: VJENČALI SU SE, A KAD JE DOŠLA PRVA BRAČNA NOĆ....