Iako se još koncem prošle godine pisalo da pjevač Mirza Šoljanin (33) više ne živi s partnericom Hannom Terović, s kojom ima sina Isaka, on to nikad dosad nije javno potvrdio.

No, sada je odlučio prvi put otvoreno progovoriti o svom novom životu. Tako je za Dnevni avaz otkrio da se prije izvjesnog vremena desio kraj ljubavi između Hanne i njega. Također, potvrdio je da mu je Beograd odnedavno stalna adresa stanovanja.

- Istina je, kraj je između mene i Hanne, ne živimo zajedno već određeno vrijeme, što znači da između nas više nema ništa. Normalno sam prihvatio, dešava se, ako ne mogu zajedno, ljudi se raziđu...

Nakon ovog kraha pjevač je krenuo dalje shvativši, kako tvrdi, da je sve to prirodno:

- Život ide dalje, jednostavno tako mora da bude. Ipak, ne bih mnogo govorio o tome kako smo se razišli i zbog čega. Najvažnije je da s djetetom funkcioniram kako treba i da ga s vremena na vrijeme viđam. Uglavnom dogovorim se s Hannom kad ga mogu vidjeti – objašnjava pjevač.

 LJUBAV NA INSTAGRAMU. Kada poželi vidjeti Isaka, ode u Malme, gdje dječak živi s mamom.

- Sa sinom vrijeme lijepo provodim i bez obzira na to koliko budemo zajedno, to su mi najdragocjeniji trenuci. Trudim se da bude dobro i zabavno njemu, ali i meni, kada smo zajedno. Očigledno je da tu ljubav ne mogu da zadržim samo za sebe pa je podijelim i na Instagramu sa svojim pratiocima - navodi Šoljanin.

Kada je muzika u pitanju, odlučio je napraviti pauzu.

- Nekako sam ispao iz tog muzičkog fazona. Trebao sam da spremim neki materijal za ljeto, singl ili čak album, ali nisam stigao pa sam odlučio da se fokusiram na svirke – iskren je Šoljanin.

 BIO U BRAKU S DŽEKINOM SESTROM. Mirza Šoljanin je prije Hanne Terović bio nekoliko godina u braku s Merimom Džeko, sestrom kapitena bh. reprezentacije Edina Džeke.

Hanna je inače učestvovala u Mirzinom spotu za pjesmu "Tebi da se vratim".

POVEZANO
Hana i Mirza ŠoljaninVIJEST PUKLA KAO "BOMBA" NA ESTRADI: Mizra Šoljanin se, nakon Džekine sestre, razvodi i od Hane?!