Kad počnemo sumnjati u ponašanje partnera često nam na pamet padne ideja da malo "provjerimo" njegov mobitel. I u najstabilnijim vezama dolazi do prevare, a ovaj potez način je da pokušamo umiriti savjest. Ipak, neki smatraju da nije u redu provjeravati partnerov mobitel bez njegovog znanja. 

Korisnica Reditta rampaign_nation u vezi je  5,5 godina, a posljednje dvije godine njen partner ponaša se jako zaštitnički oko svojeg mobitela. Čak i kad bi trebala nečiji broj mobitel, dečko joj nije htio dati uređaj, pa je postala vrlo sumnjičava. Jednom prilikom dok je njen partner spavao, uzela mu je mobitel i doznala da koristi stranicu za upoznavanje partnera Plenty of Fish

Znala je da njen potez nije bio ispravan, ali i postala vrlo ljuta, jer je njezin dečko aktivan na stranici, kako piše Mirror.

- Često je koristi. Platio je i pretplatu na tri mjeseca, napisala je zabrinuta djevojka na Redditu i potražilla savjet drugih korisnica. 

- Slično mi se dogodilo s bivšim zaručnikom. Zajedno smo bili osam godina, a zatim sam doznala da je posljednje tri godine imao niz online afera, napisala je KinksMcGee

Poručila joj je da ga napusti kad bude u mogućnosti, a da i prekinu kad riješe sve oko "afere".

- Ako ti dečko koristi stranicu za upoznavanje ljudi vrlo je vjerojatno da testira što se nalazi na "tržištu". Na tvom mjestu preispitala bih vašu vezu, savjetovala je jedna korisnica.

Ostale žene smatraju da je rampaigin_nation pretjerala i da nije trebala "kopati" po njegovu mobitelu, nego se suočiti s dečkom. Prozvale su ovaj potez i hakiranjem koji bi je mogao pravno koštati.

(Doznajemo.com/Večernji list/The Mirror)