Olja Bajrami još jednom je iznenadila svoje fanove i ljubitelje njenih pjesama sa novim singlom «Mjesečar», kojeg su oni nestrpljivo iščekivali. Pjesmu su ovaj put radili Saša Lazić i Aca Krsmanović, a video produkcija Area7 iz Zenice potrudila se da spot izgleda baš svjetski.

U novom spotu Olje Bajrami pojavile su se sve prelijepe djevojke i to sa raznim titulama. Husneta Tupković bila je Miss Federacije BiH 2013. godina i prva pratilja Miss BiH također 2013. godine. Belma Ibrahimović je bila Miss Federacije BiH 2014. godine, a Arijalda Pjević Miss Eart fire BiH 2017. U spotu se pored ovih Tuzlanki pojavila i prelijepa voditeljica Zerina Patković.

Za frizure Olje Bajrami u spotu i ostalih učesnika pobrinuo se Hadis Muračević iz Zenica a Make-Up radila je Amna Husejnefendić.

Olja Bajrami nije krila svoje oduševljenje tokom snimanja pa je cijelu večer častila komplimentima te bodrila djevojke koje su učestvovale u njenom novom spotu, za koji se već najavljuje da bi mogao biti HIT 2018 godine. Na OVOM LINKU možete pogledati i poslušati novi SINGL «Mjesečar» - Olje Bajrami.

(Doznajemo.com/Promo)