Ovih dana ponovo se u javnosti pojavljuje priča koja je svojedobno izazvala veliko zanimanje javnosti. U pitanju je ispovijest mlade žene koja je tvrdil da je napastuje, ni manje ni više, nego biće iz duhovnog svijeta?!

Podsjećamo šta je, između ostalog, pisala jedna Sarajka:

POVEZANO
Organ chip čipDJEVOJKU NEŠTO PECNULO TOKOM ODNOSA: Kad je slučaj prijavila inspektoru policije u Bosni...

"Sretno sam udana, imam divnu kćerku i ogroman problem. Od mog dvadeset i četvrtog rođendana i već punih tri godine dana imam odnos sa džinom, koji me posjećuje u krevetu navečer ili u zoru. Sa mnom obavlja bludne i nemoralne radnje. Zarobio bi mi ruke tako da se ne opirem i onda prodirao u mene duboko. Danas se osjećam potpuno isfrustrirano jer mužu i meni je godišnjica braka, a taj džin, koji se predstavlja imenom Net, dao je svome egu, ili bolje reći strastima, neviđenog oduška! Ne želim da opisujem sve ono što mi radi, ali tako nešto nisam mogla ni zamisliti da postoji. Često sam ga primorana zadovoljavati na najizopačenije načine, a on koristi skoro sve izbočine svoga tijela za se*s sa mnom! Na svu sreću, samo ga ja mogu vidjeti. Ne…, nisam luda i nemam šizofreniju. Net je više nego realan! Nisam znala o čemu se radi i mislila sam da je u pitanju nekakav duh. Kod nas kršćana, riječ džin nije poznata. Onda mi je jedna prijateljica muslimanka ispričala da je moguće da me posjećuje takozvani "džin ljubavnik". Nema koga nisam molila za pomoć da ga otjera od mene…, znam samo da se osjećam beznadno i očajno. Moj muž ne zna za ovog nepoželjnog ljubavnika a i bojim se da mu kažem, jer pitam se kako bi reagovao. Možda ne bi razumio.

Ne želim se predstavljati imenom, ipak, užasno se stidim. Ali, molim sve građane, koji znaju kako da riješim svoj problem, neka neka ostave komentar..."